Prometna Učilica Nagrade

Održana je dodjela nagrada i priznanja za učenike mentore i škole na 2. Ukupni je pobjednik natjecanja s najvećim brojem osvojenih bodova.


Prometna Ucilica Voltinasici Iv

Od tada do danas uz male pauze prikazali smo preko 1000 emisija.

Prometna učilica nagrade. Radi se o projektu Prometna učilica koji se sufinancira sredstvima Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa a namijenjen je za. Lipnja upriličeno je svečano uručivanje nagrada pobjednicima državnog natjecanja u sklopu Prometne učilice. Državnog natjecanja iz poznavanja prometne kulture.

U amfiteatru Ravnateljstva policije danas 4. 1 - 8 razred. Za ponajbolje učenike u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji osigurane su brojne vrijedne nagrade prijenosna računala igrače konzole električni romobili bicikli i mnoge druge.

Za ponajbolje učenike u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji osigurane su brojne vrijedne nagrade prijenosna računala igrače konzole električni romobili bicikli i mnoge druge. 4 - 7 godina. Razreda osnovne škole a Prometna učilica za srednjoškolce uzrastu od 1.

Godine prikazujemo prvu emisiju Učilica. Objavljeni su konačni rezultati Natjecanja. Siječnja održana je dodjela nagrada srednjoškolcima koji su ove godine sudjelovali poznavanju prometnih propisa na web aplikaciji Prometna učilica.

Prometna učilica - nagrađeni najbolji Danas su u Osnovnoj školi Dragutin Tadijanović Slavonski Brod i Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Staro Petrovo Selo podijeljene nagrade za uspjehe u 9. Održana je dodjela nagrada i priznanja za učenike mentore i škole na 2. Ožujka u Osnovnoj školi Žakanje najboljima su uručene prigodne nagrade.

Prometna učilica kao Web platforma namijenjena je za učenje poučavanje i provjeru znanja iz prometne kulture prometnih. U Srednjoj školi Zlatar u utorak 3. Draga djeco i roditelji kako bi zbog nastale situacije i upita mnogih roditelja još lakše savladali gradivo pokrenuli smo prodaju naših Učilica po prigodnim cijenama za samo 99 kn.

Dragi učenici iz sredstava Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa financiran je i realiziran projekt Prometna učilicaRadi se web aplikaciji za učenje i provjeru znanja i prometnih propisa za srednje škole čime je prometna problematika postala interaktivno dostupna svim učenicima i nastavnicima srednjih škola u Republici Hrvatskoj. Provedeno je natjecanje osnovnoškolaca u poznavanju prometnih propisa a danas 5. U Osnovnoj školi Dragutin Tadijanović Slavonski Brod i Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Staro Petrovo Selo podijeljene nagrade za uspjehe u 9.

Razreda srednje škole te kroz poučne sadržaje i pitanja za provjeru znanja obrađuje više tematskih cjelina prilagođenih svim nabrojanim dobnim skupinama sudionika u prometu. Državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa 20172018. Nagrade najboljim učenicima su uručili Ivica Kovačević zamjenik načelnika Policijske uprave brodsko-posavske Miron Huljak policijski službenik Službe za sigurnost cestovnog prometa Ravnateljstva policije Mato Pušeljić voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave brodsko-posavske i Mario Rezo voditelj projekta Prometna učilica.

Obrazovanje kultura šport i tehnička kultura Državno natjecanje Prometna učilica - dodjela nagrada. Svi zainteresirani učenici koji žele provjeriti svoje znanje iz poznavanja prometnih propisa i pravila te pritom osvojiti vrijedne nagrade mogu se uključiti u natjecanje putem web platforme. Održana je dodjela nagrada i priznanja za učenike mentore i škole na 2.

Zadovoljan je bio i Mato Šimunović učitelj i mentor koji godinama na raznim natjecanjima iz prometne kulture sa petrovoselskim osnovcima osvaja najviša odličja-Zahvaljujem se svim učenicima koji su sudjelovali u Prometnoj učilici. Nagrade za 3 najuspješnije škole. Svi zainteresirani učenici koji žele provjeriti svoje znanje iz poznavanja prometnih propisa i pravila te pritom osvojiti vrijedne nagrade mogu se uključiti u natjecanje putem WEB platforme PROMETNA UČILICA.

Od nove godine će cijela škola biti pokrivena intrenetskom vezom. Natjecanje se provodi svake godine putem aplikacije Prometna Učilica koja je prilagođena učenicima od 1. Prometna Učilica osigurava učenicima brojne poučne sadržaje iz prometne kulture.

U razdoblju od 1. Projekt se sufinancira sredstvima Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa a namijenjen je za učenje poučavanje i provjeru znanja iz prometne kulture prometnih propisa i prometnih pravila s ciljem unaprjeđenja sigurnosti. Nastavak potrage za mlt.

Srednja škola Čakovec osvojila je 1. U Srednjoj školi Zlatar u utorak 3. Održana je dodjela nagrada i priznanja za učenike mentore i škole na 2.

Održana premijerna besplatna registracija bicikala u Županji. Nagrade ste zaslužili svojim trudom znanjem i zajedništvom kazao je Mario Rezo. Državno natjecanje Prometna učilica - dodjela nagrada.

Natjecanja su provedena od 1. Prometna uČilica dragi učenici prvo natjecanje prometne učilice je iza nas. Prometna učilica kao Web platforma namijenjena je za učenje poučavanje i provjeru znanja iz prometne kulture prometnih.

Nagrada za najuspješniji razred i voditelja. Nagrade su spremne a od ponedjeljka kreće dostava u škole. Učite s našim nastavnicima uz igru i zabavu.

Nagrade najboljim učenicima su uručili Ivica Kovačević zamjenik načelnika Policijske uprave brodsko-posavske Miron Huljak policijski službenik Službe za sigurnost cestovnog prometa Ravnateljstva policije Mato Pušeljić voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave brodsko-posavske i Mario Rezo voditelj projekta Prometna učilica. Od ukupno 29 nagrada 13 je osvojila OŠ Dragutin Tadijanović Slavonski Brod. Majica Prometne Učilice.

Državnom natjecanju srednjoškolaca iz poznavanja prometnih propisa Prometna učilica. Za najbolje su predviđene poticajne nagrade. UČILICA izuzetno olakšava i ubrzava.

U Srednjoj školi Zlatar 3. Razreda osnovne škole a. Državnom natjecanju srednjoškolaca iz poznavanja prometnih propisa Prometna učilica.

Natjecanje se provodi svake godine putem aplikacije Prometna Učilica koja je prilagođena učenicima od 1. Naš koncept prihvaćen je na HTV-u te u suradnji s Znanstveno-obrazovnim programom 13. U tijeku je provođenje projekta Prometna učilica i to za osnovne i srednje škole.

Prometna učilica kao Web platforma namijenjena je za. Državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa 20172018. Državnom natjecanju srednjoškolaca iz poznavanja prometnih propisa Prometna učilica.

Jednodnevni izlet po izboru iz ponude. Razreda osnovne škole a omogućava upoznavanje s prometnim propisima i pravilima te osnovama prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu. Besplatna registracija bicikala u Županji.

Sve je krenulo 1999. Učenicima OŠ Mara Švel-Gamiršek uručene nagrade. Najboljim učenicima i školama uručene nagrade.

Državnom natjecanju srednjoškolaca iz poznavanja prometnih propisa Prometna učilica. Pehar za 1- 3. Dodjela nagrada u OŠ Vinica.

U Srednjoj školi Zlatar 3. Prometna učilica za osnovnoškolce prilagođena je uzrastu djece i mladih od 1. Godine s razvojem televizijskog projekta Učilica igrom do znanja.

žao mi je što nemamo bolje uvjete u školi da možemo u razredu igrati on line. Osnovnoškolci iz Vinice najbolji u Hrvatskoj na natjecanju Prometna učilica.


Prometna Ucilica Trece Drzavno Natjecanje Nagrade


Prometna Ucilica Dvanaesto Drzavno Natjecanje Nagrade


Prometna Ucilica Konacni Rezultati 12 Drzavnog Natjecanja


Prometna Ucilica Dvanaesto Drzavno Natjecanje Nagrade


Prometna Ucilica Dvanaesto Drzavno Natjecanje Nagrade


LihatTutupKomentar